2020 Nikah Konseptleri

2020 Nikah Konseptleri

          Son Yıllarda düğünlerin olmazsa olması haline gelen; sadelik, doğallık ve eğlence 2020 yılının nikah trendlerinde de yer alıyor. Nikah konseptlerinden, nikah şekerlerine, nikah davetiyesinden, nikah elbisesine kadar tüm detaylarda sadelik ve doğallık göze çarpıyor. Düğün kadar abartılı ve kalabalık bir organizasyon tercih etmeyen çiftler nikah ve eğlence nikah, yemek ve samimi bir eğlence şeklinde daha samimi bir çevreyle organizasyonlar gerçekleştiriyor. Samimi bir nikah organizasyonu hayal eden çiftler için 2020 yılı nikah konseptlerini araştırdık.

Bahçe ve Kumsal Nikahları Ön Planda

          Sıcak ve samimi bir ambiyansla bahçe nikahları bu yıl sıklıkla karşımıza çıkacak. Bir evin veya villanın bahçesindeymiş gibi samimi nikah organizasyonları ön planda… Süslemelerde doğadan detaylarla cıvıl cıvıl süslemeler, yemek ve nikah sonrasında eğlencenin başladığı nikahlar, samimi organizasyonlardan hoşlanan çiftlerin ilk tercihlerinden olacak.

Deniz, kum ve günbatımı eşliğinde romantik bir ambiyans tercih eden çiftler için beach nikahları en doğru tercih olacaktır. Son yıllarda bir çok ünlü isminde tercih etmesiyle popülerliği artan beach nikahlarını bu yıl daha sık göreceğiz.

Şık Nikah Organizasyonları

          Kapalı mekanları tercih eden çiftler için, şık nikah konseptleri ve doğal kapalı bahçe havsında sarkan çiçeklerin sıklıkla kullanıldığı nikah konseptleride 2020 yılı trend nikah konseptleri arasında yer alıyor.

Gösterişli organizasyonlardan hoşlanan çiftler için ışıl ışıl hazırlanan kapalı mekanlar, doğallıktan hoşlanan çiftler için çiçeklerle masalsı bir mekana dönüştürülüyor.

Nikah hediyeliklerinde, nikah davetiyelerinde sadelik, doğallık ve minimal detaylar yılın trendlerinden. Nikah konseptlerinde de kişiselleştirilmiş detaylar öne çıkıyor. 

Nikah Düğün Öncesi Başlayan Eğlenceler

         Eğlence hiç bitmesin isteyen çiftler; nikah öncesi, nikah sonrası eğlence devam ediyorlar.

Bridal party, before party, after party derken nikah ve düğün eğlenceleri "Kırk gün kırk gece" tadında devam ediyor.

Kişiselleştirilmiş Detaylar Ön Planda

          Tüm detaylar size özel... 2020 yılı nikah konseptlerinde, düğün konseptlerinde ki bir diğer detay ise kişiselleştirilmiş ürünler.

Karşılama panosundan, menüye, masa numaratöründen, oturma planına, anı kartından, teşekkür kartlarına ve peçeteliklere kadar tüm basılı ürünlerde nikah düğün konsepti yansıtılıyor ve kişiselleştiriliyor.

Hayalinizdeki Nikah Organizasyonunu gerçekleştirmeniz dileğiyle…

1 Yorum

Yorum Yaz
Şikayet
Pelin • 30 Ocak 2020 09:35

Harikaa! Temmuz da düğünüm var her gün bana o kadar çok yardımcı oluyorsun kiii teşekkür ederim :)) 

Yanıtla

Hesabınıza giriş yapıp yorum yazabilirsiniz

Hesabınıza Giriş Yapın

Benzer Fikirler