2020 Düğün Dekorasyon Fikirleri

2020 Düğün Dekorasyon Fikirleri

Düğün dekorasyonuna henüz karar vermediysen. Senin için, 2020 yılı düğün dekorasyon fikirleri ve 2020 düğün trendlerine yer verdik. İnceleyelim mi :)

Düğünlerde minimalist sade detaylar

2020 yılı düğün trendlerine Leonarda da Vinci’nin minimalizimi destekleyen, “Simplicity is the ultimate” yani “Sadelik, esas çok yönlülüktür” sözünün hakim olduğunu söyleyebiliriz:)

Beyaz renginin başrolde olduğu, yeşil yapraklarla, soft çiçeklerle, gold, silver ve rose gold renklerinde dekorlarla hazırlanan minimalist konseptli ferah düğünler 2020 trendleri arasında ilk sırada yer alıyor.

Gösterişli Avizeler Yerini Sarkan Aydınlatmalara Bırakıyor

Özellikle rustik, vintage konseptlerinde, kır, bahçe düğün organizasyonlarında tercih edilecek olan sarkık aydınlatmalar, hem düğününüze farklı bir hava katacak hemde ışıl ışıl görüntüsüyle büyüleyici bir dekor olacaktır.

Şeffaf Tasarımlarla Masalsı Düğünler

Sandalye, karşılama panasu, oturma planı, masa numaratörleri gibi bir çok yerde kullanılan şeffaf akrilik ürünler, 2020 yılı düğün trendleri arasında... Çiçeklerle ve yapraklarla canlandırılan şeffaf dekorlar, düğünlere masalsı bir hava katıyor.

Hem Sade Hem İddialı Pampas

2019 yılı düğün trendleri arasında yer alan pampas, 2020 yılı düğün dekorasyon trendine yeniliklerle yansıyor. Bohem düğün konseptlerinde tercih edilen pampas, renkli çiçek aranjmanlarıyla hazırlanarak her düğün konseptinde tercih ediliyor.

Dikkat Çeken Köşelerin Çeşitleri Artıyor

Dikkat çeken köşeler, uzun zamandır  düğünlerde kullanılıyor. Düğün konseptleriyle uyumlu olarak hazırlanan köşelerin çeşitleri artarak 2020 yılı  düğün dekorasyon trendleri arasında yer alıyor.

Hem işlevsel hemde eğlenceli; anı köşesi, fotoğraf çekimi için hazırlanan dekor köşesi, çocuklar için oyun köşesi, dekoratif oturma planı köşesi, popcorn köşesi, şeker köşesi, nikah hediyelikleri köşesi ve kokteyl bar köşesi... Pratik köşeler düğün organizasyonunuza renk ve farklılık katıyor. 

Henüz yorum yapılmamış

Hesabınıza giriş yapıp yorum yazabilirsiniz

Hesabınıza Giriş Yapın