2020 Gelin Saç Modelleri

2020 Gelin Saç Modelleri

Düğününle ilgili tüm detaylara karar vermiş olabilirsin, peki gelinliğine uygun saç modeli ve saç aksesuarına karar verdin mi ? Telaşlanmana gerek yok :) 2020 yılı gelinleri için yılın trend gelin saç modelleri ve aksesuarlarını araştırdık. Hazırsan başlayalım mı?

Dev Gelin Saç Aksesuarları

2019 yılında da trend olan birbirinden farklı gelin saç aksesuarları 2020 yılında büyüyerek trendini koruyor. Gösterişli dev gelin taçları, sarkan saç aksesuarları, dev çiçekli saç aksesuarları hem toplu hem salık saç modellerinde tercih edilebiliyor.

Gösterişli aksesuarlarını sade gelinlik modellerinde tercih edilmesini öneriyoruz. Böylece sade; helen, a kesim ve balık gelinlik modellerini hareketlendirecektir.

İddialı Zarif Gelin Saç Bantları

Zarif detaylardan hoşlanan gelinler için inci modası ve saç bantları geri dönüyor. İnci detaylı saç bantlarıyla hem zarif hemde trende uygun bir aksesuar seçebilirsiniz. 

Salık ve toplu saç modellerinde tercih edebilirsiniz. Zarif saç bantlarını zarif; A, kesim, helen, prenses ve balık gelinlik modellerinde tercih edebilirsiniz.

Dev Çiçekli Gelin Saç Aksesuarları 

Dev çiçekli saç aksesuarlarını sade bir gelinlik modelinde, salık saç ile klasik şık bir gelinlik modelinde ise toplu saç modeli ile tercih edebilirsiniz. 

Dev çiçekli gelin saç aksesuarları doğal çiçeklerle hazırlanabileceği gibi, gelinlik modelinizin kumaş ve işlemeleriyle uyumlu olarak da hazırlanabilir.

Doğal Dalgalı Saç Modelleri Minimal Zarif Taçlarla Bütünleşiyor

2019 yılı trendi olan sadelik akımı, minimal saç aksesuarları 2020 yılında da devam ediyor. Gelin saç modellerinde doğal dalgalı saçlar bu yılda trend. Doğal bırakılmış gelin saç modelleri minimal gelin taçlarıyla bütünleşiyor.

Derin v yaka gelinlik modellerinde, düşük omuzlu gelinlik modellerinde ve kapalı tül gelinlik modellerinde doğal dalgalı gelin saç modellerini tercih edebilirsiniz.

Sarkık Saç Aksesuarları

Farklılık arayan gelinler için, sarkık saç aksesuarları yılın trendleri arasında yer alıyor. Saten ve kumaş güllerle hazırlan saçlarda, serpme ve sarkık olarak tercih ediliyor. 

2020 yılı trend saç aksesuarları arasında yer alan sarkık gelin saç aksesuarları; sade gelinlik modellerinde, derin v yaka gelinlik modellerinde, helen tarzı gelinlik modellerinde ve kapalı yaka gelinlik modellerinde kullanılıyor. 

2020 yılı gelin saç modelleri ve gelin saç aksesuarlarını senin için sıraladık.

Hayallerinde ki gelin olman dileğiyle :)

Henüz yorum yapılmamış

Hesabınıza giriş yapıp yorum yazabilirsiniz

Hesabınıza Giriş Yapın

Benzer Fikirler