2020 Trend Düğün Pastaları

2020 Trend Düğün Pastaları

          Düğünlerin en heyecanlı anlarındandır, düğün pastasının kesimi. Pasta kesim anı için; şarkılar seçilir, çıkış sırasında yer volkanları, maytap veya havai fişek gösterisi vb. Organizasyonlar hazırlanır. Kısaca, düğünlerin özen gösterilen unutulmaz anları arasında yer alır. Tabiki düğün pastasının kesim zamanı ve hazırlanan organizasyonu kadar lezzeti ve trende uygun modeli de önemlidir. Senin için, 2020 yılı düğün pasta trendlerini araştırdık.       

          Hazırsan, bu tatlı mı tatlı detayları birlikte incelemeye başlayalım mı ?

1- Mermer Desenli Düğün Pastaları

Mermer deseni, düğün organizasyon süsleme detaylarında sıklıkla tercih ediliyor. 2019 yılının trend mermer desenli konseptler 2020 yılında düğün pastalarındada karşımıza çıkıyor. Mermer görünümlü düğün pastaları, zarif çiçekli süslemeleriyle dikkat çekiyor.

2- İpek Kurdeleli Zarif Düğün Pastaları

Hediye paketini andıran zarif süslemeli pastalar 2020 trend pasta modelleri arasında yer alıyor. Düğün konseptinize uygun bir renkte hazırlatacağınız, ipek kurdeleli ve çiçek süslemeli bir düğün pastası göz kamaştırıcı ve çok şık olacaktık.

3- Kuru Çiçek Süslemeli Düğün Pastaları

Renkli kuru çiçek süslemeli düğün pastaları cıvıl cıvıl yaz düğünleri için uygun olacaktır. Renkleri seven çiftler için çok şık bir tercih olacaktır. Kuru çiçek süslemeli pastalar, 2020 yılında sıklıkla karşımıza çıkacak.

4- Makaronlu Düğün Pastası

Fransız mutfağından, ünü dünyaya yayılan makaron  2020 düğün pastası trendlerinde karşımıza çıkıyor. Hem damağa hem göze hitap eden, makaron düğün pastası farklılıklardan hoşlanan çiftlere hitap ediyor. 

5- İncili Düğün Pastası

2019 düğün pastası trendleri içerisinde yer alan incili düğün pastaları 2020 yılında da trendini koruyor. İncili düğün pastaları hem çok şık hemde çok zarif… 

          Profesyonel bir pasta firmasıyla anlaşarak; süslemesini düğün konseptinize, içeriğini ise damak zevkinize, uygun olarak hazırlatabilirsiniz. 

Henüz yorum yapılmamış

Hesabınıza giriş yapıp yorum yazabilirsiniz

Hesabınıza Giriş Yapın

Benzer Fikirler