2020 Yılının Trend 5 Davetiye Modeli

2020 Yılının Trend 5 Davetiye Modeli

2020 yılı davetiye modellerinde; sade, minimal tasarımlar ve zarif detaylarla şıklığın bir arada olduğu modern davetiye tasarımları ön planda…Düğününüz için nasıl bir davetiye seçeceğinize henüz karar vermediyseniz yılın en güzel 5 davetiye modelini, davetiye seçerken dikkat etmeniz gereken ipuçlarını sizin için derledik :)

İncelemeye başlayalım mı ?

1- Davetiyelerde Minimalist Tasarımlar

2019 yılı sonlarında başlayan davetiyeler de minimalist esintiler bu yılda devam ediyor. Her düğün konseptine uyum sağlayan sade ve zarif detaylardan hoşlanan çiftlerin minimalist tasarımlı davetiyeler ilk tercihleri arasında yer alıyor.

2- Yaprak Tasarımlı Floral Davetiyeler

Özellikle kır düğünlerinde tercih edilen yaprak tasarımlı davetiyeler, yoğun olarak yeşil zarf ile tercih ediliyor. Davetiye iç tasarımında; suluboya yaprak tasarımı, geometrik çerçeve üzerinde yaprak tasarımı, gold detaylarla hazırlanan yaprak tasarımlı olarak hazırlanan davetiyeler Sade, şık ve zarif tasarımlarıyla her yıl ilgi görüyor. 

3- Gold - Bakır - Gold Rose Yaldız Şıklığı

2019 Yılında düğün dekorasyonunda gold, bakır ve gold rose detaylara yer veriliyordu. Bu yıl çift isimlerinde, davetiye iç tasarımında ve davetiye kenarlarında kullanılıyor. 2020 yılında yaldız şıklığı davetiyelere zarif ve sade detaylarla yansıyor.

4- Mühürlü Davetiyeler

İsim mühürlü, isim baş harfli ve çiftin istediği bir tasarımla hazırlanan mühür süslemeli davetiyelerin trendi devam ediyor. Şeffaf zarfa, klasik zarfa uygulanan mühürleri, direkt davetiye kartının üzerinde de tercih edebilirsiniz. Hem modern hemde şık mühürlü davetiyeler yılın trend modelleri arasında yer alıyor.

5- Gofre Kabartma Davetiyeler

Kalın gramajlı mukavva davetiye, monogram davetiye, olarak da bilinen gofre kabartma davetiyeler, minimal detaylarıyla çok zarif... Sadece çift isminde veya davetiyenin tamamına  gofre baskı tekniğiyle hazırlatabilirsiniz. Davetiyeniz şık ve gösterişli, ama aynı zamanda da modern bir tasarımda olsun isteyen çiftlere...

Davetiye düğün tarihi ve yerini bildirmenin yanı sıra düğün organizasyonunuzala da ilgili de ilk ipucunu verir. Bu yüzden davetiye seçerken; düğün mevsimi, düğün mekanı, düğün konseptinize uygun modeller arasından seçim yapmalısınız. Sade ve zarif tasarımlar her düğün konseptine ve mevsime uygundur, sade tasarım bir davetiye modeli tercih ediyorsanız, küçük dokunuşlarla (çiçek, kurdele, mühür, kullanılan zarf rengi vb.) mevsime, düğün konseptinize uygun hale getirtebilirsiniz.

Davetiyenizle aynı tasarımda; karşılama panosu, menü, masa numaratörü, anı köşesi için anı kartları, teşekkür kartı vb. Detaylarla da güzel bir uyum yakalayabilirisiniz. 

5 Yorum

Yorum Yaz
Şikayet
Mahmut • 5 Kasım 2019 08:25
yorum içeriği gelecek.. yorum içeriği gelecek.. yorum içeriği gelecek.. yorum içeriği gelecek.. yorum içeriği gelecek.. yorum içeriği gelecek.. yorum içeriği gelecek.. yorum içeriği gelecek.. yorum içeriği gelecek.. yorum içeriği gelecek.. yorum içeriği gelecek.. yorum içeriği gelecek..

Yanıtla

Şikayet
Mahmut • 4 Aralık 2019 09:42

test fikir yorumu ? ok

Yanıtla

Şikayet
Mahmut • 4 Aralık 2019 09:48
Alıntı Yorumu Göster

Mahmut:

test fikir yorumu ? ok

yoruma yanıt örnek

Yanıtla

Şikayet
Mahmut • 4 Aralık 2019 10:01
Alıntı Yorumu Göster

Mahmut:

yoruma yanıt örnek

alıntılı yoruma yorum

Yanıtla

Şikayet
Mahmut • 4 Aralık 2019 10:01

test

Yanıtla

Hesabınıza giriş yapıp yorum yazabilirsiniz

Hesabınıza Giriş Yapın

Benzer Fikirler