2021 En İyi 5 Düğün Renk Trendi

2021 En İyi 5 Düğün Renk Trendi

     2020 yılında dünya evine giren çiftlerin planları ve programları bir hayli karıştı… Düğün tarihleri ertelendi, organizasyonda değişiklikler yaşandı, kişi sayıları değişti derken pandemiden dolayı oldukça stresli geçti. 2020 yılında evlenecek olan çiftlerin neredeyse % 40’ı ise düğün organizasyonlarını 2021 yılına erteledi. Peki 2021 yılı düğün renk trendleri neler? Ünlü düğün organizatörlerinden sizin için derledik, gelin birlikte inceleyelim!

Masalsı Düğün Organizasyonları

     2020 yılı düğün renk trendleri arasında yer alan, sadelikten hoşlanan çiftlerin tercih ettiği, minimalist, doğal detayların yer aldığı düğün organizasyonları 2021 yılında da karşımıza çıkıyor. Sade ve zarif detaylarla soft renklerde, masalsı düğün organizasyonları bu yılda revaçta.

Kişiselleştirilmiş Düğün Organizasyonları Rengarenk

     Tüm renkler sizin! Küresel salgın ailemize ve dostlarımıza her zamankinden daha çok zaman ayırmamız gerektiğini öğretti. 2021 yılının baskın düğün organizasyon mottosu ise “ Kişiselleştirme”  düğün trendlerinde kişiselleştirme sıklıkla karşımıza çıkacak, renk seçiminde uyumlu konsept detaylar…

Yani düğün organizasyonunun tamımında çiftlere özel renk ve detaylara yer verilecek. Karşılama panosu, menü, masa numaratörü, teşekkür kartı, anı kartı, nikah hediyelikleri vb. Detaylar ile düğüne katılan her davetlinin kendini özel hissetmesi ön planda tutulacak.

Kalpleri Hep Çocuksu Romantik Çiftlere Pembe

Romantik düğün hayali kuran çiftlere, pembe tonlarıyla rüya gibi bir kır düğünü tercih edebilirsiniz. Düğün organizasyonunuzda kullanılan çiçeklerden, gelin ayakkabısına, gelin buketinden damat yaka çiçeğine tüm detaylarda pembenin tonlarına yer verebilirsiniz.

Son olarak pampasların da özellikle pembeye daha romantik bir hava kattığını da söylemeden geçmeyelim. Pembe tonlarını seven çiftler, 2021 yılında dünya evine pembe ile rüya gibi bir düğünle girin !

Limon Kokusu

Özellikle bahar düğünlerinde karşımıza çıkan limon konseptli düğün organizasyonları ve sarı tonlarının tercih edildiği organizasyonlar 2021 yılı düğün trend renkleri arasında da yer alıyor.

Enerjisi yüksek, hareketli düğün organizasyonları için sarı harika bir düğün rengi…

Doğanın En Güzel Rengi 

Yemyeşil bir düğün organizasyonu, doğayla iç içe bir düğün hayal ediyorsan… Yeşil düğün konseptinin en hakim rengi olmalı. Yaprak ağırlıklı konseptler ve rengarenk çiçeklerle içler açılsın !



 


Henüz yorum yapılmamış

Hesabınıza giriş yapıp yorum yazabilirsiniz

Hesabınıza Giriş Yapın